Var kan man spela sportspel online?

Sportspel är något som lämpar sig utmärkt för att spela direkt på nätet. Du behöver inte investera i några nya konsoler eller ladda ned någon programvara för att kunna hitta roliga spel. Oavsett om du vill ha det som tidsfördriv för att ta död på några timmar efter jobbet eller om du vill sätta dig in i en längre karriär finns det onlinespel i sportgenren som passar dig. Många sajter erbjuder gratisspel på nätet i utbyte mot att deras sajter är fyllda av reklam. Om du vill skippa reklamen kan du välja att betala en mindre summa på någon av alla tillgängliga sidor och få tillgång till onlinespel av hög kvalitet.

En populär sajt för att spela sportspel online är agame.com. Här har spelen delats upp i olika kategorier beroende på vilken sport det rör sig om. Det gör att du snabbt får en översikt över hockey-, fotboll- och basebollspel, liksom spel med teman som skateboard och tennis. Det finns också spel om mindre sporter som air hockey och biljard. Med ett stort antal spel kan du fortsätta att klicka dig till nästa om ditt första val inte skulle falla dig i smaken. Här finns också en topplista som visar vilka spel som är hetast för stunden.

En liknande sida är sportgames8.com. Den har många spel med 3D-effekter och snygg grafik som gör den till en av de mest ambitiösa sportspelsajterna på nätet. Här finns också en hel del lekfulla spel som innehåller lite udda karaktärer. Bland annat kan du välja att spela golf med Fred Flintstone och åka bräda med en tecknad gris. Om du föredrar en mer seriös inställning till sport kan du välja något av de fotbollsspel där du spelar med helt vanliga fotbollsspelare.

ESPN är en amerikansk sportkanal som tillhör de största i världen. De har också en spelsida för sina besökare som håller riktigt hög klass. Här kan du sortera spelen efter betyg från spelare, vilket gör att du snabbt hittar till de bästa titlarna. Utbudet kretsar främst kring de största sporterna i USA, vilket gör att du kommer att stöta på många sportspel inom amerikansk fotboll och basket. Här finns också spel inom många andra sporter, som fotboll och bordtennis. Sajten är helt gratis att använda och du spelar direkt i webbläsaren.